Dolle

Dolle

Dolle Nordic A/S er verdens førende producent af lofttrapper. Dolles trapper er lette at montere, og vælger du en loftlem med virksomhedens eget patenterede ClickFix-system, er det muligt for en enkelt person at montere både lem og trappe alene.

 1. Dolle Rumba ekstra trin Ø130
  Specialpris 187,50 kr Normalpris 375,00 kr
 2. Dolle Rumba ekstra trin Ø150
  Specialpris 187,50 kr Normalpris 375,00 kr
 3. Dolle Håndliste
  292,00 kr
 4. Dolle Jive vandret gelænder startpakke hvid
  Specialpris 553,75 kr Normalpris 1.107,50 kr
 5. Dolle Rumba gel. Pk forlænger
  Specialpris 575,63 kr Normalpris 1.151,25 kr
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

56 varer

pr. side

Dolle købeguide

Dolle producerer i dag mere end 300.000 trapper årligt med fokus på slutburgeren og dennes oplevelse, komfort og bekvemmelighed. Derudover producerer Dolle ikke "blot" med tanke på at deres produkter skal opfylde de gældende standarder på de enkelte områder, men propducerer derimod med tanke på hvordan det enkelte produkt skal bruges, og konstant forbedring. 

Dolle producere et bredt soriment af trappeprodukter, fra lofttrapper til hemsetrapper. Derimellem ligger der modultrapper og udendørs trapper.

Fremtiden for Dolle

Dolle har derfor påbegyndt en større million investering, med målet om at kunne blive de førende indenfor moderne produktion. Dolle har ligeledes med denne investering, opfundet et nyt forretningskoncept, der kaldes ”space creator”. Hvilket betyder udvikling af nye produkt med henblik på tanken om ”rum til mere” og indretning i særdeleshed. Dolle’s produkter, vil i fremtiden være præget af dette fænomen, og vende virksomheden 180 grader.

Kvalitet og test

Dolle stiller store krav til dem selv og deres produktion, for på den måde at kunne tilbyde de bedste produkter til deres kunder, med fokus på kvalitet og sikkerhed. Derudover har gennemgår Dolle’s produkter mange kvalitets- og test procedurer for at sikre at kunden bliver tilfreds, hver gang. Deres produkter har op til flere certifikater hvilket gør at kunden altid kan handle sikkert og trygt.