Udendørs trapper

Trapper til terrassen, indgangspartiet eller altanen - vi har det hele. Se dig omkring i kategorien eller kontakt vores kundeservice for mere information om mulighederne inden for udendørs trapper. I samarbejde med nordens førende producenter af udendørs trapper, finder vi helt sikkert en løsning, som passer til lige netop dit behov. Se også vores udvalg af terrassetrapper her.

100% sikker e-handel

Vi er E-mærket, hvilket giver dig garanti for sikker og gennemsigtig e-handel.

DKs største udvalg

Hos os finder du Danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper.

Gratis levering

Vi leverer gratis til fastland og brofaste øer i Danmark.

Udendørs trapper til hele Danmark

Hos Stigefabrikken.dk er ingen kunde for lille eller stor. Vores fornemmeste mål er at levere kvalitetsstiger, -trapper og -stilladser til private og erhverv over hele Danmark. Om du søger en havetrappe til terrassen i sommerhuset eller en brandløsning til firmadomicilet, har vi helt sikkert en trappe, du kan bruge.

Størstedelen af trapperne, vi sælger, produceres ud fra kundens mål og dimensioner. Så søger du noget, du ikke kan finde på hjemmeisden, hører vi gerne fra på telefon eller e-mail, ligesom du selvfølgelig også altid er velkommen til at kigge forbi vores kontorer i Roskilde for en snak om dine trappebehov.