Spindeltrapper

SpindeltrapperSøger du en spindeltrappe, så kig her! Om du søger spindeltrapper til hjemmet eller virksomhedens domicil, har vi garanteret en løsning, som passer til dine behov. Se dig omkring i kategorien eller kontakt vores kundeservice for råd og vejledning til valg af den rette løsning.

100% sikker e-handel

Vi er E-mærket, hvilket giver dig garanti for sikker og gennemsigtig e-handel.

DKs største udvalg

Hos os finder du Danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper.

Gratis levering

Vi leverer gratis til fastland og brofaste øer i Danmark.

Hvilken størrelse skal man vælge?

Spindeltrapperne har den store fordel at de fylder væsentligt mindre en tradtitionelle ligeløbs- og kvartsvingstrapper. Pga. den spindel/spiralkonstruktionen, hvor trinene og dermed trappen drejer sig om sin egen akse, er det let at planlægge og placere installationen af en spiraltrappe.

Når du klikker dig ind under vores spindeltrapper kan du se diverse mål og dimensioner. En god måde at finde ud af hvilken trappestørrelse, som passer til dit/dine rum er at skære et stort stykke pap eller markere med malertape på gulvet, hvor stor en trappe, du planlægger at købe. Lad pappet el. malertapen sidde i en uges tid og se så om du kan vende dig til tanken om størrelsen på din nye trappe.

Spindeltrappe modeller og størrelser

Stigefabrikken.dk fører et bredt udvalg af spindeltrapper fra danske Dolle - og har du særlige ønsker og behov, som ikke lige falder ind under vores standardsortiment, er det mange gange også muligt at producere en trappe ud fra dine mål og dimensioner.

Inde eller ude

Om du søger en spindeltrappe til terrassen eller som brand-/flugtvej i firmaet, har vi helt sikkert en løsning, du kan bruge.

Dolle har i mange år specialiseret sig i trapper til indendørs brug - men er nu også begyndt at producere smukke trapper til tagterrasser, svalegange og forskudte plan. Yderligere, kan vi, i samarbejde med vores dygtige smed, tegne og konstruere større brand- og redningsløsninger.

Brug for hjælp?

Har du svært ved at vælge den rette trappe, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information om de enkelte modeller. Vi sidder klar ved telefon og e-mail hele ugen - og svarer altid inden for få timer på alle hverdage.