BLACK WEEKEND: SPAR OP TIL 25% PÅ STIGER, STILLADSER OG TRAPPER - GÆLDER FREDAG, LØRDAG OG SØNDAG

Trapper

Skal du bruge en ny trappe, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi fører kvalitetstrapper fra Danmarks bedste producenter og tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer trapper, du kan vælge imellem forskellige materialer, mål, størrelser, typer og prisniveauer. Og hvis det ønskes, tilpasser vi gerne trapperne efter dine ønsker og behov.

Trapper til hjemmet og arbejdspladsen

Vores trappeløsninger i træ og metal kan både anvendes i hjemmet, eksempelvis til loft, carport eller andet sted hvor du har opbevaring uden for din rækkevidde, men kan også bruges på arbejdet. Vi leverer lofttrapper i mange forskellige typer, længder, mål og materialer, og forskellige kvaliteter. Så har du bare brug for en simpel løsning til hjemmet, som måske ikke skal benyttes så tit, eller skal du bruge en smart teleskopstige til loftet på dit arbejde, som skal bruges hver dag og skal kunne klare lidt større belastning, vil vi altid have præcis den løsning du står og mangler.

Trapper til dit behov

Alle de trapper du finder i vores butik, er udvalgt efter at passe til de flestes behov, og vi producerer derfor primært til standardmål. Men er du i tvivl om hvorvidt vores lofttrapper, hemsetrapper eller noget helt tredje passer i dit hjem, så skal du ikke være bange for at ringe eller skrive til os på mail, vi er altid klar til at hjælpe dig igennem købet og hvordan du får truffet den rigtige beslutning. Viser det sig, at vi ikke kan finde en trappe, der passer med dine mål, eller er designet, funktionerne eller andet ikke noget der passer til dine forventninger, er der altid mulighed for, at vi kan få speciallavet en trappe. Vi tilbyder nemlig, i samarbejde med vores leverandøre, muligheden for at du kan få specialtilpasset lige netop den trappe du vil have, således at trappen passer dine eksakte mål og dine behov.

Samarbejde med de bedste fabrikker

Vores trapper kommer alle sammen fra gode danske leverandøre, eksempelvis giver vores samarbejde med Silkeborg Stigefabrik os muligheden for, at tilbyde jer nogle super flotte ubehandlede hemsetrapper, som passer perfekt i de fleste hjem, uden at man skal være bange for at gemme dem væk. Trapperne bliver produceret efter bestilling, hvilket gør at du altid kan være sikker på en høj kvalitet, og dette giver også muligheden for, at vi kan få tilpasset trappen til dine behov.

En anden specialist inden for produktion af trapper, er den danske virksomhed EW Lofttrapper, som producere nogle af de mest populære hemsetrapper og lofttrapper. EW’s popularitet er da heller ikke uden grund, kvaliteten er 100 % i top og de flotte trapper bliver leveret hurtigt, lige til døren.

Når det kommer til lofttrapper har vi også et godt samarbejde med leverandøren Profile, der tilbyder et bredt udvalg af lofttrapper og skunklemme, så hvis du ikke ønsker en lofttrappe af træ, kan vi bl.a. tilbyde loftrappen Stallux Mini, der med sine skridsikre trin og pulverlakerede metalvanger giver dig en utroligt stabil og kompakt lofttrappe som fungerer perfekt der, hvor pladsen er trang.

Yderligere tilbyder Stigefabrikken.dk det store udvalg fra Dolle A/S, som er verdens førende inden for udvikling og produktion af lofttrapper. Dolle blev etableret i 1982 og har skabt en masse spændende produkter på markedet, bl.a. ClickFix lofttrapperne som gør det utrolig nemt at montere en ny lofttrappe i hjemmet. Et vigtigt element i Dolles lofttrapper er deres reducering i varmetabet, med op til 86%, og er dermed et sikkert valg for den energibevidste husejer.

Dolles udvalg strækker sig over skunklemme, hemse-, loft-, og KIT-trapper.

Uanset design, størrelse, mål eller materiale, er vi sikre på vi kan levere en trappe af højeste kvalitet, der er lavet til lige præcis dine behov. Opstår der nogen tvivl, er vi aldrig længere væk end et opkald på telefon 71 99 80 87 eller på email info@stigefabrikken.dk.