Murerbukke

Søger du murerbukke af høj kvalitet - til priser, som er til at betale? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Stigefabrikken.dk fører vi murerbukke fra nordens førende producenter til fair priser - og altid med hurtig levering. Se dig omkring på siden eller kontakt vores kundeservice for information om de enkelte produkter.

100% sikker e-handel

Vi er E-mærket, hvilket giver dig garanti for sikker og gennemsigtig e-handel.

DKs største udvalg

Hos os finder du Danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper.

Gratis levering

Vi leverer gratis til fastland og brofaste øer i Danmark.

Murer- og pudsebukke købeguide

Murerbukke og -stilladser er mange steder både håndværkere og gør-det-selv folks favorit, når facaden skal renoveres vinuer skiftes el.lign. arbejder i lidt lavere højder. Bukkene er justerbare i højden og spænder som regel fra 110 til 190 centimeter.

Ønsker du et bukkestillads, som er højere end 190 cm, er der mulighed for udbygning ved brug af forlængere a' 1 meter. Sammensæt selv dit bukkestillads med murerbukke, forlænere, gelænderstolper m.m. her fra kategorien - eller vælg en samlet løsning i kategorien "Bukkestilladser".

Er du i tvivl om, hvilke eller hvor mange murerbukke, du skal vælge, hjælper vi dig gerne. Kontakt vores kundeservice per telefon eller e-mail - eller besøg os i Roskilde for en snak om dine ønsker og behov.