Facadestilladser - Få et uforpligtende tilbud

Facadestilladser

Om du skal male, udskifte vinduer, eller din ejendom står overfor en komplet facaderenovering, har vi helt sikkert en løsning til dit projekt. I samarbejde med Nordens førende producenter af facadestilladser leverer vi stilladsløsninger til små og store projekter - til priser, som er til at betale.

Udfyld formularen herunder med kontaktoplysninger og et par ord om dine behov - så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Beskriv dit projekt og få et uforpligtende tilbud 

Kontaktoplysninger

* Skal udfyldes

Valg af leverandør

Er du i tvivl om, hvilken leverandør af facadestillads, du bør vælge, møder vi gerne op til en uforpligtende snak om dit bygge- eller renoveringsprojekt. Dels, for at sikre os din tillid til os som leverandør, dels for, i fællesskab, at kunne udpege den rette løsning til projektet.

Uanset projektets størrelse kan du hos Stigefabrikken.dk være sikker på personlig betjening, levering til tiden og opfølgning på de spørgsmål, du måtte have.

Sådan er reglerne for facadestilladser

Er du i tvivl om reglerne for arbejde fra dit facadestillads, bør du, inden du påbegynder indkøb, opsætning og arbejde fra dit facadestillads, kontakte os via kontaktformularen herover. Vi rådgiver og vejleder gerne i sikkerhed ved brug af stilladser - og ønsker du et stilladskursus, hjælper vi også gerne med det.