Bukkestilladser

Inden for bukkestilladser er der en lang række muligheder ift. længder og højder. Bukkestilladset er en fleksibel løsning - og uanset dit udgangspunkt, har du altid mulighed for at kunne udbygge din stilladsløsning på et senere tidspunkt, hvis dette bliver nødvendigt. Er du i tvivl om, hvordan dit bukkestillads bør sammensættes, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon eller e-mail.

100% sikker e-handel

Vi er E-mærket, hvilket giver dig garanti for sikker og gennemsigtig e-handel.

DKs største udvalg

Hos os finder du Danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper.

Gratis levering

Vi leverer gratis til fastland og brofaste øer i Danmark.

BukkestilladserHvad består Bukkestilladser af?

Et bukkestillads består hovedsageligt af platforme/stilladsdæk og murerbukke. Platformene ligger typisk i dobbelt lag, og bredden, og længden kan udbygges med 305 cm af gangen, hvilket er længden for den enkelte platformsplade. Et standard bukkestillads er opbygget af murerbukke på 1,0 m, som kan justeres i højden op til 1,9 m. Derudover kan man udbygge stilladset med forlængersektioner á 1,0 m i højden, hvor man så opnår et bukkestillads med en platformshøjde på 2,9 m.

Hør mere om bukkestilladser

Hvis du har spørgsmål til hvilket bukkestillads du skal vælge, kan vores kundeservice hjælpe dig på vej til det rette valg.