Vægstiger - Få et uforpligtende tilbud

Vægstiger

Om du søger en vægstige til brug inde eller ude, til montering på mursten el. træ, har vi helt sikkert en løsning, som passer. Fortæl os om dine ønsker og behov i formularen herunder - så kontakter vi dig inden for 24 timer med et produktforslag samt et uforpligtende tilbud.

Forslag til uddybning af specifikationer:

  • Ønsker du rygkurv på din vægstige?
  • Hvor høj er væggen, stigen skal monteres på?
  • Skal stigen bruges som flugtvej (brandstige)?
  • Særlige ønsker: Hvileplatform, gelænderhåntag i toppen o.lign.

 

Beskriv dit projekt og få et uforpligtende tilbud 

BESKRIVELSE AF OPGAVEN

  • Tilladte filtyper til upload: jpg,jpeg,png,pdf

KONTAKTOPLYSNINGER

* Skal udfyldes

Valg af vægstige

Ønsker du en permanent stigeløsning op ad en væg, er en vægstige ofte det rette valg. En vægstige har en kraftig konstruktion, monteres fast til væggen og fås i mange varianter med forskellige længder, bredder, med eller uden rygkurv m.m. Hos Stigefabrikken.dk fører vi vægstiger fra Nordens førende producenter, og ingen opgave har endnu vist sig for stor eller kompleks.

Når du vælger din vægstige, skal du være opmærksom på de regler og krav, der er ved brug af vægstiger. Der er nemlig forskel på, hvad stigens kal benyttes til - om det er en flugtvejsløsning, brandstige eller blot en transportløsning mellem to dæk. Yderligere, stilles der krav til rygkurv, når stigen har en vis længde m.m.

Det sikre valg

Er du i tvivl om reglerne for brug af vægstiger, og har du brug for råd og vejledning, hjælper vi dig gerne. Udfyld blot formularen herover - så kontakter vi dig og stiller spørgsmål, vi måtte mangle svar på for at udarbejde et løsningsforslag - og oplyser dig om de regler og krav, der stilles ved brug af vægstiger i lige netop din situation.