Home Page

  • Montage af stiger og platforme
  • Konfigurerbare produkter
  • Vægstiger

Stiger, stilladser og trapper

Danmarks største udvalg

Foruden professionelle stiger til bl.a. håndværkere, vinduespudsere og skorstensfejere, har vi et bredt udvalg af produkter til den private havemand eller -kvinde, som kan lide at gøre-det-selv selv. Vi har Danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper - og samarbejder med nordens førende producenter, som sender varerne direkte fra fabrikken til din hoveddør.

UGENS TILBUDSe alle

Vores leverandørerSe alle

Rådgivning om stiger, stilladser og trapper

Stigefabrikken.dk er mere end en webshop. Stigefabrikken.dk er hele Danmarks stige-, stillads- og trappespecialist. Vi ved, at det kan være svært at finde hoved og hale i de mange stige-, stillads- og trappemodeller og -typer, så har du brug for hjælp til at vælge imellem vores produkter, sidder vores hold af fagspecialister, altid klar bag tasterne til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Modsat mange andre netbutikker, har vi valgt udelukkende at sælge og fokusere på det, vi er allerbedst til; nemlig stiger, stilladser og trapper. Gennem gode relationer og tæt kontakt med vores leverandører har vi opbygget en bred viden om de produkter, vi sælger - og er i kraft af dette i stand til at svare på alle mulig og umulige spørgsmål, projektere og byde ind på større byggeopgaver samt kontrollere og efterse stiger, stilladser og trapper jf. gældende krav og regler.

Har du eller din virksomhed behov for rådgivning om korrekt brug af stiger, sikkerhed på arbejdspladsen eller op- og nedtagning af stilladser, hjælper vi gerne. Vi afholder løbende stillads- og stigekurser, udfører stigeeftersyn, og kommer også gerne ud og underviser på uddannelsesinstitutioner, hvor det måtte være relevant for eleverne at lære om arbejds- og stigesikkerhed.

Populære stigetyper

Stiger er umiddelbart et meget simpelt produkt. Men får man dykket lidt ned i de mange muligheder der findes, til næsten ethvert behov, kan det godt virke lidt uoverskueligt at finde frem til den helt rette stige. Vi forsøger derfor at guide dig igennem siden, med billeder og illustrationer, så du hurtigt og nemmere kan finde den løsning som dækker dit behov.

Køb stige online

Populære trappetyper

Udover forhandling af stiger og stilladser, har vi på Stigefabrikken.dk samlet Danmarks bedste udvalg af lofttrapper, hemsetrapper og modultrapper. Er du på udkig efter en trappeløsing, og er du usikker på hvilken løsning, der vil være optimal for dig, sidder vores kundeservice klar til at rådgive og vejlede til dit køb af en trappe. Om du søger en trætrappe til sommerhuset eller en vindeltrappe til lejligheden, har vi helt sikkert en løsning. Vores mest populære trappetyper er:

Slip for besværet - Sikker betaling og hurtig levering

Ved at handle i vores webshop slipper du for alt besværet, der er forbundet med at købe stiger i byggemarkeder eller trælasten, samtidig med at du har adgang til et sortiment, som er mange gange større end i de fleste fysiske butikker. Når du har fundet en stige du vil købe, slipper du tilmed for at stå i kø ved kassen og efterfølgende at finde en måde at få fragtet den nyanskaffede stige hjem på. Vi har nemlig fri fragt - direkte til din privat- eller virksomhedsadresse.

En stor del af vores varer leveres fra dag til dag ved bestilling inden klokken 12.00. Har du brug for ekspress-levering, er der dog også mulighed for dette mod et mindre gebyr. Har du selv mulighed for at afhente varen, koster det naturligvis ikke ekstra. Dog kan afhentning kun ske ved forudgående aftale.

At handle på nettet er i høj grad en tillidssag, og derfor gør vi vores allerbedste, for at du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Stigefabrikken.dk opdateres dagligt, og vores betalingsløsning er krypteret og sikkerhedsgodkendt. Ydermere, håber vi at alle vores kunder vil dele deres købsoplevelse på diverse forbrugersites og i deres personlige netværk. Vi tror nemlig på, at glade kunder er de bedste ambassadører, en moderne virksomhed kan have.