Gangbro

Gangbroer

Hos Stigefabrikken.dk ApS fører vi gangbroer i flere forskellige modeller og størrelser. Om du søger en gangbro til byggepladsen, vejarbejde eller til brug på en landejendom, har vi helt sikkert en løsning, som kan bruges. Søger du en løsning, du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information om vores gangbroer. Gennem vores netværk af dygtige producenter kan vi skaffe flere længder, størrelser, modeller mv.

Henter data...

3 varer

Sorter faldende
pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Gangbro

Hvad koster en gangbro?

Gangbroer produceres i forskellige materialer, størrelser og til forskellige behov. Prisen afhænger selvfølgelig af dette. Gangbroer produceres i træværk eller aluminium og med eller uden rækværk.

Hvor meget belastning kan en gangbro tåle?

Maks belastning på en gangbro afhænger af materiale, og type af gangbro. Når du vælger den rigtige gangbro for dig, så ville denne type information stå under specifikationer.

Hvornår bruger man en gangbro?

En gangbro kan benyttes for lettere tilgang til områder. F.eks overgang over vandløb, eller ujævnt terræn, eller på en mudret festival- eller byggeplads. Private anvender ofte gangbroer på loftet.

HVor kan man købe en gangbro?

Stigefabrikken.dk fører et bredt udvalg af gangbroer.Se vores udvalg her.