Byggepladshegn

Byggepladshegn

Søger du hegn til byggepladsen, er du landet det rette sted. Hos Stigefabrikken.dk ApS fører vi et bredt udvalg af byggepladshegn og tilbehør fra nogle af landets førende producenter af hegn til byggepladsen. Vælg mellem flere forskellige modeller og sammensæt hegnsmoduler og tilbehør, så det passer til lige netop dit projekt.

 
Henter data...
Filtrering
Mulige filtre
Længde (m)

14 varer

Sorter faldende
pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Byggepladshegn

Hvor højt skal et byggepladshegn være?

Der findes ingen egentlige krav til højden på et byggepladshegn, men det anbefales klart med hegnsmoduler. Byggepladshegn bruges idag til mange forskellige opgaver, hvor moduler giver mulighed for at skræddersy den bedste løsning.

Hvilket byggepladshegn er bedst?

Der findes forskellige byggepladshegn moduler til forskellige opgaver. Helt fra forretninger, der sikrer deres udendørs varer til store byggepladser. Vi anbefaler derfor at selv sammensætte et hegnsmodul efter den konkrete arbejdsopgave. På denne måde får du det aller bedste byggepldshegn, til lige netop dit behov.

Bør man eje eller leje et byggepladshegn?

Undersøgelser viser at, hvis du skal bruge byggepladshegnet flere gange, så kan det klart betale sig at investere i eget. I gennemsnit har et byggepladshegn tjent sig selv ind, indenfor 12 måneder.

Hvad bruger man et byggepldshegn til?

Et byggepladshegn er både en sikkerhed mod tyveri og at uvedkommende får adgang til din byggeplads, eller andre områder du ønsker sikret. Dette kan f.eks være varer der står udendørs natten over i din butik , eller hvis du renoverer på privat grund.