Handelsbetingelser

Henter data...

Indhold

§1. Generelt
§2. Bestilling
§3. Priser og gebyrer
§4. Produkter og sortiment
§5. Betaling
§6. Købsaftale
§7. Levering
§8. Fortrydelsesret og ombytning
§9. Reklamation og garanti
§10. Returvarer
§11. Forbehold
§12. Ansvarsfraskrivelse
§13. Personoplysninger
§14. Øvrigt

§1. Generelt

Følgende handelsbetingelser ("Aftalen") er gældende ved køb af varer eller ydelser af Stigefabrikken.dk ApS, Karolinevej 7, 4200 Slagelse (CVR 35662243). Køber betegnes i denne aftale som "Køber". Handelsbetingelserne er tilpasset privatpersoner, som er fyldt 18 år, samt erhvervsdrivende med bopæl og indregistrering i Danmark.

§2. Bestilling

Hos Stigefabrikken.dk ApS kan du handle hurtigt og enkelt. Vi tilbyder sikre betalingsmetoder og sikker og ordentlig levering. Stigefabrikken.dk ApS tager imod din bestilling, når du klikker på knappen "Gennemfør bestilling" i kassen. Ved at klikke på "Gennemfør bestilling" accepterer du samtidig disse handelbetingelser.

Når Stigefabrikken.dk ApS har modtaget din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på den e-mail adresse, du angav under din bestilling. Ønsker du ikke at handle direkte via vores netbutik, kan du sende din bestilling til info@stigefabrikken.dk eller ringe den ind på tlf. 78713131.

Når vi sender din ordrebekræftelse, betyder det, at vi har modtaget din bestilling, og at den er klar til at blive behandlet. Skulle det ske, at der er sket en optællingsfejl hos vores leverandør, og at varen, mod forventning, ikke kan leveres til aftalte tid, vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Accepterer du de nye vilkår, indgås den endelige aftale.

Ved bestilling af specialvarer, modtager du i første omgang et tilbud, som bedes bekræftet hurtigst muligt. Når tilbuddet er bekræftet, er aftalen indgået, og vi går i gang med produktionen af din bestilling.

Bemærk: Ved bestilling af specialvarer, som produceres på bestilling, frafalder fortrydelsesretten. Der er dog fortsat reklamationsret på dine varer jf. Købelovens bestemmelser herom.

Når du handler med Stigefabrikken.dk, indgås aftaler på dansk.

§3. Priser og gebyrer

Priser angives i danske kroner (DKK), inkl. moms. Priserne er dagspriser.

Gebyr ved nægtet modtagelse

Hvis du nægter at modtage varen, du har bestilt, vil du blive opkrævet et gebyr svarende til de reelle omkostninger, Stigefabrikken.dk ApS har i forbindelse med forsendelsen. Dette gebyr opkræver vi for at dække de håndteringsomkostninger, vi måtte have i forbindelse med logistikken. Bemærk: Nægter du at modtage dine varer, anses dette ikke for at være en retursag. For mere information herom, se §8.

Tilbud

Tilbud og kampagner, som markedsføres på Stigefabrikken.dk, gælder så længe lager haves, såfremt andet ikke er angivet i tilbuddet.

Prismatch

Hos Stigefabrikken.dk ApS tilbyder vi Danmarks bedste service og rådgivning inden for stiger, stilladser, trapper og platforme – OG vi matcher konkurrenternes priser.

Betingelser for prismatch

Der skal være tale om en 100% identisk vare (mærke, model, farve, størrelse...).
Varen skal være på lager og kunne afsendes fra konkurrenten på tidspunktet for prismatch.
Prisen, der matches, er altid inkl. fragt. Dvs., vi matcher varens pris + fragt fra konkurrenten.
Dato, pris og butikkens navn skal kunne dokumenteres. Konkurrentens pris + direkte link til tilbuddet skal noteres i kommentarfeltet ved ordreafgivelse eller meddeles til os per mail.
Finder du varen billigere hos en konkurrent eller på Stigefabrikken.dk efter at have handlet hos, kan du benytte dig af vores prismatch frem til og med datoen for levering af dine varer.
Prismatch gælder ikke for specialfremstillede varer, individuelt forhandlede priser, medlemsrabatter, ”begrænset antal-tilbud”, engrossalg o.lign.
Stigefabrikken.dk ApS forbeholder sig retten til at afvise prismatch til enhver tid og uden varsel.

§4. Produkter og sortiment

De fleste af de produkter, som findes på Stigefabrikken.dk, er tilpassts det danske marked - og følger gældende regler og bestemmelser for brug af stiger, stilladser, trapper og platforme i Danmark. Ved de produkter, som kræver brugsanvisning følger denne med ved levering. Eventuelle tekniske specifikationer kan rekvireres hos kundeservice. For yderligere oplysninger om regler og krav ved brug af vores produkter, henviser vi til Arbejdstilsynets hjemmeside.

Afvigelser på produktbilleder

De produktbilleder, som vises på Stigefabrikken.dk, er kun vejledende og produkterne kan derfor varierer i forhold til disse. Farvenuancer, træ og andre overflader angives så virkelighedsnært som muligt, men kan også afvige afhængigt af din skærms farveindstillinger m.m.

§5. Betaling

Fakturabetaling & bankoverførsel

Stigefabrikken.dk ApS tilbyder kunder at betale med faktura med op til 14 dages kredit mod forudgående aftale. Betaling ved bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Kortbetaling og Mobile Pay med Epay

Stigefabrikken.dk ApS tilbyder kortbetaling og betaling med Mobile Pay gennem vores betalingspartner Epay, som er autoriseret med PCI DSS certifiering. Dine kortoplysninger overføres og behandles sikkert i krypteret form. Kortet, du benytter, når du gennemfører din bestiling, debiteres, når varerne sendes fra Stigefabrikken.dk din bestilling.

Kortbetaling er mulig med følgende kortyper:

Dankort
VISA Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
American Express (Amex)
Diners Club
Maestro

Der tages ikke gebyr ved betaling på Stigefabrikken.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

EAN-betaling (EAN)

Stigefabrikken.dk ApS tilbyder også elektronisk betaling via EAN. For at betale via EAN, bedes du vælge denne betalingsmuligheder ved bestilling samt indtaste gyldigt EAN-nummer, inden du afslutter din bestilling.

§6. Købsaftale

Stigefabrikken.dk ApS påbegynder behandling af din ordre, når du har modtaget din ordrebekræftelse per mail. Stigefabrikken.dk ApS afslutter din bestilling, når varen er afsendt fra afsendelsessted. Du, som kunde, har afsluttet bestilling, når du har betalt for varen og denne er leveret.

Alle varer er Stigefabrikken.dk ApS' ejendom, indtil betaling er sket.

§7. Levering

Produkter leveres ved fortovskant på den adresse, du har angivet som leveringsadresse ved bestilling. 

Vi leverer på fastland, brofaste øer og på flere ikke-brofaste øer i Danmark. Til de resterende øer leverer vi til færgelejet på fastlandet.

Fra færgelejet bedes du selv selv arrangere at få varen ombord på færgen og fragtet til din egen adresse. Du er dermed også selv ansvarlig for varen fra vi har afleveret den ved færgelejet.

Stigefabrikken.dk ApS leverer mandag til fredag, dog ej helligdage, i tidsrummet 8.00-18.00.

Under hvert produkt på Stigefabrikken.dk har vi i intervaller (1-2 dage, 2-4 dage etc.) angivet en estimeret leveringstid.

Såfremt en bestilling indeholder varer fra forskellige leverandører, med forskellige leveringstider, er det altid højeste fællesnævner, som bør påregnes.

Levering sker med forskellige fragtfirmaer. Kontakt venligst vores kundeservice for nærmere information om leveringspartneren ved netop din ordre.

Leveringsomkostninger

Alle varer på Stigefabrikken.dk leveres med lav fragtpris: 95 DKK / 195 DKK inkl moms.

Vi leverer til fortovskant på fastland, brofaste øer og på flere ikke-brofaste øer i Danmark. Til de resterende øer leverer vi til færgelejet på fastlandet.

Fra færgelejet bedes du selv selv arrangere at få varen ombord på færgen og fragtet til din egen adresse. Du er dermed også selv ansvarlig for varen fra vi har afleveret den ved færgelejet.

Leveringstid

Leveringstid er angivet på produktsiderne ud for hver enkel vare.

Såfremt leveringstiden for en given varer ikke kan overholdes, afsendes bestillingen hurtigst muligt uden forudgående aftale med dig som kunde, dog senest 30 dage senere end købsaftalens indgåelse.

Leveringsforsinkelser

Såfremt du handler som privatperson, har du altid ret til at annullere din bestilling, såfremt en levering er væsentligt forsinket, eller hvis ikke en vare kan leveres på en dato, som af kunden er oplyst inden indgåelse af aftalen. Er her tale om en specialvare, som skal produceres eller tilpasses kundens ønsker og behov, kan købet udelukkende annulleres, hvis forsinkelsen af Stigefabrikken.dk ApS kunne være forudset eller forhindret.

Transportansvar

Handler du som privatperson, bærer Stigefabrikken.dk ApS ansvaret under transporten ved levering til dig. Ser du en transportskade, bør du nægte at modtage varen eller bekræfte modtagelsen med forbehold, når du kvitterer på fragtbrevet.

Stigefabrikken.dk ApS kan ikke holdes ansvarlig for varer, Køber selv har givet sit samtykke til at "måtte stilles uden kvittering".

§8. Fortrydelsesret og ombytning

Fortrydelsesret

Handler du som privatperson, har du ret til at fortryde dit køb i henhold til Forbrugeraftaleloven. Denne ret har du dog ikke som erhvervskunde. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage. Tiden regnes fra den dag, du a) har modtaget varen på aftalte adresse, b) får leveret den sidste vare, når det drejer sig om en bestilling indeholdende flere varer, som leveres enkeltvis eller c) får det sidste parti, eller den sidste del leveret, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Fortrydelsesretten giver dig ret til at undersøge varerne og returnere dem, såfremt du fortryder dit køb. Når du fortryder købet, har du ret til refundering, såfremt du ikke har benyttet varen i større omfang, end hvad der kræves for at undersøge varen. Vælger du at benytte din fortrydelsesret, skal Stigefabrikken.dk ApS oplyses herom skriftligt til info@stigefabrikken.dk, hvorefter du vil modtage yderligere information om returadresse m.m.

Bemærk: Du, som kunde, skal selv betale omkostningerne for returfragt.

I din skriftlige meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Benyt venligst vores standardfortrydelsesformular og send denne med retur. Den finder du nederst i disse handelsbetingelser.

Bemærk, at alle retursager bedes meddelt skriftligt, før varen sendes retur, da enkelt varer ikke modtages på Karolinevej 7 i Slagelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varer undtaget af fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Værdiforringelse

Du hæfter som udgangspunkt kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Har du undersøgt eller afprøvet dine varer i et omfang, som har slidt eller på anden måde forringet varens stand, kan Stigefabrikken.dk ApS modregne denne værdiforringelse i tilbagebetalingen. Vurderingen gøres af Stigefabrikken.dk ApS og gøres altid ud fra et helhedsperspektiv.

Skader på emballage

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Specialvarer, som produceres eller tilpasses jf. kundens ønsker og behov er ikke omfattet fortrydelsesretten.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle stiger, trapper og stilladser. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 1.000 DKK.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Dog fratrækkes de omkostninger, vi måtte have haft ifbm. fragt og håndtering.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Dog fratrækkes de omkostninger, vi måtte have haft ifbm. fragt og håndtering.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Retur af produkter

Se §10. for information om returforsendelser.

§9. Reklamation og garanti

Reklamationsret for private

Når du handler som privatperson har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette gælder kun ved skader og fejl, som Stigefabrikken.dk ApS eller producenten af en vare måtte være skyld i. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Det er vigtigt, at fejl meddeles Stigefabrikken.dk ApS inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Ved fejl, som kan rettes ved reparation, er det op til Stigefabrikken.dk ApS at vurdere, om reparation eller ombytning skal finde sted. Ved reklamation skal kunden holdes skadesløs for eventuelle omkostninger forbundet med reklamationen; herunder, reparationer, fragtomkostninger o.lign. Er her ikke tale om en reklamation, afholder du selv omkostninger forbundet med fragt m.m.

Kontaktoplysninger ved reklamation

E-mail: info@stigefabrikken.dk.

Reklamationsret for erhvervskunder

Når du handler som erhvervskunde har du 12 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette gælder kun ved skader og fejl, som Stigefabrikken.dk ApS eller producenten af en vare måtte være skyld i. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Det er vigtigt, at fejl meddeles Stigefabrikken.dk ApS, så snart disse opdages. Ved fejl, som kan rettes ved reparation, er det op til Stigefabrikken.dk ApS at vurdere, om reparation eller ombytning skal finde sted. Ved reklamation skal kunden holdes skadesløs for eventuelle omkostninger forbundet med reklamationen; herunder, reparationer, fragtomkostninger o.lign.
Særlig betingelser for erhvervskunder:

Eventuelle skader eller fejl, som forårsages af forkert brug erstattes ikke af Stigefabrikken.dk ApS
Kunden skal påvise, at fejl og mangler ikke skyldes fejlagtig brug og at disse ikke er opstået efter levering

Eventuel montering af varen må ikke have fundet sted efter at fejlen er opdaget
Varen må ikke være taget i brug efter at fejlen er opdaget

Bemærk

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

§10. Returvarer

Ved retur af produkter til Stigefabrikken.dk ApS skal disse emballeres, så de er sikrede under transport. Stigefabrikken.dk ApS anbefaler derfor, at du pakker varen forsvarligt ind. Såfremt en vare skades under returtransport, bærer du ansvaret for skaden.

Ved returforsendelse af varer til Stigefabrikken.dk ApS, er du ansvarlig for, at varerne når frem til Stigefabrikken.dk ApS. Stigefabrikken.dk ApS anbefaler, at man benytte sporbar forsendelse, således at varen kan følges hele vejen fra afsendelse til modtagelse.

Returinstruktioner

Ved returforsendelser af varer under reklamation bedes du kontakte Stigefabrikken.dk ApS for information om returadresse, mærkning m.m., da enkelte varer ikke modtages på Karolinevej 7 i Slagelse.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller sendt per efterkrav.

Tilbagebetaling

Stigefabrikken.dk ApS tilbagebetaler dine penge ved aftalt reklamation, når sagen er afsluttet, såfremt din reklamation godkendes.

§11. Forbehold

Annulleringsforbehold

Stigefabrikken.dk ApS forbeholder sig retten til at annullere en handel, såfremt kunden vurderes at have handlet i ond tro på grund af fejl eller mangler, som kunden burde have kendt til eller opdaget, såsom prisfejl eller oplysninger om priser og gebyrer på hjemmesiden.

Ændringsforbehold

Stigefabrikken.dk ApS forbeholder sig retten til at rette og tilpasse indhold på hjemmesiden, tilbudsmateriale samt i disse handelsbetingelser uden forudgående aftale med kunden.

Ansvarsforbehold

Stigefabrikken.dk ApS skal anses som fri for ethvert ansvar, som ikke er behandlet i disse handelsbetingelser.

§12. Ansvarsfraskrivelse

Eksterne links

Stigefabrikken.dk ApS bærer ikke ansvar for skader eller tab, som finder sted på grund af kundens brug af information eller vejledning fra 3. partssider, som der linkes til fra Stigefabrikken.dk.

§13. Personoplysninger

Personoplysninger og anden information, som oplyses Stigefabrikken.dk ApS vil blive opbevaret i digitalt format hos Stigefabrikken.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.. Stigefabrikken.dk ApS bærer ansvaret for at disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Kundens oplysninger vil blive anvendt til at sikre kunden en bedre købsoplevelse.

Personoplysningsansvarlig:

Stigefabrikken.dk ApS (CVR 35662243)
Karolinevej 7
4200 Slagelse

Kundeoplysninger, som gemmes:

Navn
Adresse
E-mail
Telefonnummer
CVR nummer
Købshistorik hos Stigefabrikken.dk ApS

Oplysningerne kan videregives til tredjepart og benyttes som beskrevet herunder:

- Betalingstjenester såsom Epay kortbetaling, EAN elektronisk fakturering o.lign.
- Logitstikpartnere, som står for forsendelse til og fra Stigefabrikken.dk ApS.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og for Stigefabrikken.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Stigefabrikken.dk er indehaver, Lasse Simoni.

Herudover videregives eller sælges oplysninger på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre. Som registreret hos Stigefabrikken.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Stigefabrikken.dk ApS via e-mail info@stigefabrikken.dk.

§14. Øvrigt

Politianmeldelse

Stigefabrikken.dk ApS politianmelder enhver form for bedrageri, bedrageriforsøg og generel mislighold af betalingsforpligtelser.

Immaterielle rettigheder

Alt materiale som publiceres af Stigefabrikken.dk ApS, inkl. varebeskrivelser, logoer, billedmateriale m.m. er ophavsretsligt beskyttet. Intet af dette må benyttes uden forudgående aftale med rettighedshaver. Eventuelle overtrædelser heraf, vil blive straffet.

Informationens korrekthed

Al information på hjemmesiden er vejledende. Stigefabrikken.dk ApS kan ikke holdes ansvarlig for skader, økonomiske eller fysiske, som opstår som følge af at have læst information på hjemmesiden.

Cookies

Cookies, er små filer, som placeres på din computer, når du besøger vores hjemmeside. På Stigefabrikken.dk anvendes følgende typer cookiefiler:

Session cookies: "Sessionscookies" gemmes midlertidigt for at du kan benytte hjemmesiden hurtigt og fejlfrit. Disse cookies slettes automatisk fra din computer.

Persistent cookies: "Permanente cookies" gemmes på din computer og er blivende indtil du selv, aktivt sletter dem. Disse benyttes til at genkende tilbagevendende besøgende på vores hjemmeside samt til brug i vores statistik- og analyseprogrammer.

Tvist

Eventuelle tvister løses ved dansk domstol udpeget af Stigefabrikken.dk ApS.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os via info@stigefabrikken.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

via naevneneshus.dk.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Bemærk, at alle retursager bedes meddelt skriftligt, før varen sendes retur, da enkelt varer ikke modtages på Karolinevej 7 i Slagelse.)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Til: Stigefabrikken.dk ApS, Karolinevej 7, 4200 Slagelse
­
Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer: [beskriv vare], ordrenummer [indsæt ordrenummer], bestilt den [indsæt dato].

Købers navn: [indsæt navn]
Købers adresse: [indsæt adresse]
Dato: [indsæt dato]

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 12. juli 2021.