Dolle PARIS Gran 1/4 sving venstre u/gelænder med stødtrin

10.410,00 kr
SKU
5081516-5081516
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 3-5 uger

Vælg variant

Trætrappen Paris er en let og elegant trappe i ubehandlet gran. Trappen fås med ligeløb med/uden gelænder eller som kvartsvingstrappe. Vælg desuden trappen med eller uden stødtrin.

OBS: Varenummer 5081516 er i restordre og forventes retur d. 14. jan. 2022 . Bestiller du nu, vil din ordre blive behandlet og afsendt umiddelbart efter hjemkomst.

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 78 71 31 31

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Lodret højde, Repos (m) Vægt (kg) Længde (m) Farve Udladning (m) Udv. Bredde (cm) Trin Stykpris Antal

Trætrappen Paris er en let og elegant trappe i ubehandlet gran. Trappen fås med ligeløb med/uden gelænder eller som kvartsvingstrappe. Vælg desuden trappen med eller uden stødtrin.

Elegant pladsbesparende trappe fra DOLLE

Trappe Paris fra DOLLE er en tidløs birumstrappe i et lyst, let design, som passer ind i de fleste hjem.

Paris trappen fås med lige løb eller kvartsving enten til højre eller venstre. Vælg mellem et firkantet trægelænder eller et trægelænder med Ø16mm rustfri stålfyldninger, som tilfører trappen et elegant look og maksimerer komfort og sikkerhed ved brug af trappen. Ligeløbstrappen er også tilgængelig uden gelænder.

Paris trapperne er designet med en bredde på 83,5 cm med 21 cm dybe trin garanteres høj komfort. Trappen optager begrænset plads i hjemmet og er derfor ideel til anvendelse i mindre rum. Ligeløbstrappen har 14 trin og en maksimumhøjde på 280,5 cm. Kvartsvingstrappen har 16 trin og en maksimumhøjde på 318 cm. Begge trapper er mulig at forkorte ved beskæring af vangerne. DOLLE Paris er designet til at opfylde behov ved daglig brug og er testet til en maksimumbelastning på op til 150 kg.

Bemærk: Dolle Paris leveres usamlet

No charts available for this product