Dolle PARIS Eg 1/4 sving venstre med firkantgelænder og stødtrin

20.672,80 kr
SKU
5081636-5081636
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 3-5 uger

Vælg variant

Birumstrappen Paris er en let og elegant trappe i lakeret eg. Trappen fås både som ligeløb eller kvartsving med/uden gelænder og stødtrin.

OBS: Varenummer 5081636 er i restordre og forventes retur d. 20. dec. 2021 . Bestiller du nu, vil din ordre blive behandlet og afsendt umiddelbart efter hjemkomst.

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 78 71 31 31

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Lodret højde, Repos (m) Vægt (kg) Længde (m) Farve Udladning (m) Udv. Bredde (cm) Trin Stykpris Antal

Birumstrappen Paris er en let og elegant trappe i lakeret eg. Trappen fås både som ligeløb eller kvartsving med/uden gelænder og stødtrin.

Stilfuld og vedligeholdelsesvenlig trappe

Pladsbesparende trappe Paris fra DOLLE er en tidløs birumstrappe i et lyst, let design, som passer ind i de fleste hjem.

Paris trappen fås som ligeløb eller kvartsving enten til højre eller venstre. Paris trapperne er designet med en bredde på 83,5 cm med 21 cm dybe trin garanteres høj komfort. Trappen optager begrænset plads i hjemmet og er derfor ideel til anvendelse i mindre rum. Ligeløbstrappen har 14 trin og en maksimumhøjde på 280,5 cm. Kvartsvingstrappen har 16 trin og en maksimumhøjde på 318 cm. Begge trapper er mulig at forkorte ved beskæring af vangerne. DOLLE Paris er designet til at opfylde behov ved daglig brug og er testet til en maksimumbelastning på op til 150 kg.

Med en lakeret overflade, opnår du en modstandsdygtig og vedligeholdelsesvenlig trappe.

Trappen fås også i ubehandlet gran og flere egetræsvarianter som kvartsving og ligeløbstrappe.

PARIS i ligeløb placeres frit i rummet og der kan tilkøbes gelænder til begge sider - og det er ikke nødvendigt at understøtte PARIS ligeløb. 

PARIS kvartsving skal dog monteres op ad en væg.