KAMPAGNE: 10-30% på hele udvalget (t.o.m. søndag d. 17. oktober)

Dolle Lofttrappe clickFIX med topkarm 115x55

2.656,13 kr
SKU
5009110-5009110
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 1-3 hverdage

Vælg variant

Lofttrappen er udført med top-isolering med topkarm. 2 tætningslister i karmen. Konstruktion af lemmen (uden træ), der betyder at varmetab og kuldebroer hindres fra lofttrappen. FSC® certificeret træ. 

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 78 71 31 31

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Hulmål, bxl (cm) Isolering (mm) Udv Karmmål, bxl (cm) Vægt (kg)
Trin U-Værdi W/(M²K) Lofthøjde max (m) Stykpris Antal

Lofttrappen er udført med top-isolering med topkarm. 2 tætningslister i karmen. Konstruktion af lemmen (uden træ), der betyder at varmetab og kuldebroer hindres fra lofttrappen. FSC® certificeret træ. 

Lofttrappen er udført med top-isolering, to tætningslister i karmen og en konstruktion af lemmen (uden træ), der betyder at varmetab og kuldebroer hindres fra lofttrappen. De 2 tætningslister i karmen giver en ekstra lufttæthed. Alt sammen giver det en god besparelse på varmeregningen sammenlignet med traditionelle loftstrapper. DOLLE clickFIX® 56 PRO+ er isoleret med 50 mm ekspanderet polystyren (EPS). U-værdi: 0,64 W/m2*K. Den lave u-værdi er særlig bemærkelsesværdig, da alle produkterne er testet som en bygningskomponent i lighed med døre og vinduer. Normalt er u-værdiangivelser opgivet som en beregnet centerværdi for lemmen, hvilket er misvisende i forbindelse med energiberegninger. Lofttrappen er testet hos IFT Rosenheim instituttet for både U-værdi og lufttæthed.

 

PRO+-SERIE MED PATENTERET CLICKFIX® TEKNOLOGI OG HVIDGRUNDET FYRKARM.

DOLLE clickFIX® er markedets mest unikke lofttrappeserie med patenterede ClickFIX® teknologi, der giver god isoleringsværdi og er designet til en nem montage. Lofttrappen er designet til at stigen, og lofttrappens lem kan udskiftes. Click montering kan ske uden brug af special værktøj. Lofttrappen kan monteres af én person i det lofttrappen vejer omkring 25% mindre end traditionelle lofttrapper.

 

ROBUST LOFTTRAPPE MED GODT TRINKOMFORT

Den ekstra kraftige stige har en fyrvange på 8,3 cm og 6,9 cm skridsikre bøgetrin, hvilket giver en god komfortabel trædeflade. Den 3-delte stige har 12 trin og en stige bredde på 35,8 cm. Stigen afsluttes med grå plastik fødder, for at beskytte gulvbelægningen. Den samlede lofttrappes styrke er testet efter EN 14975 der har en max. brugervægt på 150 kg, men tester trappen op til 265 kg.