Trallebænke

Trallebænke

Har du fulgt med i diverse bolig- og haveprogrammer, som er rullet over skærmet over de seneste år, vil du helt sikkert kende til trallebænke og -borde a'la dem, vi har listet her i kategorien. Men vidste du egentlig, hvad trætraller oprindeligt er udviklet til - og hvor de også bliver brugt? Læs med herunder og lær bl.a., hvor trallerne kommer fra og hvad de (også) kan bruges til.

Henter data...

1 vare

Sorter faldende
pr. side

Trallebænk til inde og ude

Vi danskere fik for alvor øjnene op for trallebænken, da diverse bolig- og haveprogrammer på TV begyndte at indrette terrasser, haver og, endda dagligstuer og køkkener, med trallebænke, -borde og -stole. Trenden kom i forlængelse af et par års fokus på den klassiske europa-palle, som også blev brugt til møbler, plantekasser o.lign.

Trallebænken har mange af de samme fordele som pallerne - men eftersom traller kommer i flere størrelser og har kortere mellem balustrene, er de mere behagelige at sidde på, nemmere at arbejde med og tilpasse end paller.

Vores trallebænk er desuden mere robust og tåler større (punkt)belastning end tilsvarende løsninger af paller.

Gør-det-selv eller færdig trallebænk?

Hos Stigefabrikken.dk ApS har vi i mange år solgt trætraller til murere og andre håndværkere, som bruger trallerne i deres arbejde. Vi er således leveringsdygtige, om du ønsker at bygge din egen trallebænk af løse traller - eller hellere vil have en færdig trallebænk som dem, vi har listet her i kategorien.

Størrelser og farver

Vores mest solgte traller måler b36 x l220, hvorfor vi i samarbejde med fabrikken har valgt at udvikle en trallebænk i disse dimensioner. Ønsker du en smallere, bredere, kortere eller længere version af trallebænken, anbefaler vi, at du køber trallerne løst og gør-det-selv. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du er i tvivl om valg af størrelser.

Vores første trallebænk(e) kommer i miljøcertificeret bæredygtigt svensk grantræ og har et råt og naturligt look. Bænken kan efterbehandles på mange forskellige måder – alt efter behov. Herved kan du altså selv vælge, om din trallebænk skal blive sort, hvid, rød eller en helt fjerde farve.

Vi anbefaler, at bænken males, olieres eller bejdses for længere levetid. Vælger du at lade den stå ubehandlet, anbefaler vi at den tages indendøre i garage eller redskabsrum i de kolde måneder.

Hvad er en trætralle og hvad bruges den til?

Traller er oprindeligt tiltænkt murere, malere og andre håndværkere, som arbejder fra stilladser og bukke. Her er den helt store fordel ift. almindelige stilladsdæk, at trætraller pga. mellemrummene i dækket ingen følsomhed overfor vind har, samt at overskudsmateriale (cement, puds o.lign. kan forsvinde ned igennem dækket.

Murerbukke og stilladser, køreplader i landbruget m.m.

Hos Stigefabrikken.dk ApS har det typisk været ovennævnte håndværkere, som har indkøbt trætraller i stor stil til brug på murerbukke og stilladser. Trallerne benyttes dog også i landbruget, hvor de lægges på mudrede marker eller græsarealer, som kan være svært fremkommelige for køretøjer, som synker ned i mudrede underlag. Mange bruger trallerne som sti/adgangsvej fra stalden ud til en mødding, hvor der køres trillebør.

Top-kvalitet fra Stigefabrikken.dk ApS

Køber du en trallebænk fra Stigefabrikken.dk ApS, er du sikret en bænk af absolut højeste kvalitet. Bænken er konstrueret af "rigtige" traller, som er designet og udviklet til brug på byggepladser o.lign. Flere af de trallebænke, du finder i byggemarkedernes boligafdelinger, er lavet på traller af lavere kvalitet og har derfor ikke samme styrke og holdbarhed.