Skunklemme

Skunklemme

Hos Stigefabrikken.dk har vi et bredt udvalg af skunklemme af højeste kvalitet - til fair pris. Vælg selv, om du ønsker en skunklem med isolering, hvordan den skal se ud, og om den skal laves efter mål. Mulighederne er mange, og er du i tvivl om, hvilken skunklem, du skal købe, hjælper vores kundeservice dig naturligvis gerne på rette vej.

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

10 varer

pr. side

Skunklem - hvorfor og hvornår?

Vi taler ofte med nybyggere og førstegangskøbere af hus, der ikke ander, hvad en skunklem er eller skal bruges til. Og hvor skulle man egentlig også vide det fra, hvis ikke lige man har fået det at vide. Yderligere, kan en skunklem faktisk bruges til mange ting, hvorfor svaret måske slet ikke er så simpelt endda.

De fleste skunklemme benyttes, så skorstensfejere, elektrikere mv. kan inspicere bag bag væggene. Der er dog også flere, der benytter skunklemme til mindre opbevaringsrum. Skunklemme fås både med og uden isolering.

Inspektionslem

Et kært barn har mange navne. Nogle kalder disse typer produkter for inspektionslemme, da de anvendes til indbyggede installationer i hjemmet eller andre bygninger, som skal inspiceres. Disse indbyggede installationer kan være placeret i eller bag en væg, hvilket derfor giver grund til at indbygge en inspektionslem.

Gør-det-selv eller ej

Uanset om du vælger at montere din nye skunklem selv eller får hjælp til det, er det meget vigtigt, at du har tungen lige i munden for perfekt montering. I langt de fleste huse er der luftgennemstrømning i skunken, hvilket betyder, at en fejlmonteret skunlem vil skabe træk i lokalet, den er monteret i.

Er du i tvivl om, hvordan din skunklem, guider vi dig gerne, så du undgår træk.

Hvilken skunklem skal man vælge?

Mangler du en ny skunklem, men er i tvivl om hvilken du skal vælge? Du kan altid kontakte os for en snak om hvilke typer af skunklemme vi har, samt angående materiale og størrelser.