Skunklemme

Skunklemme

Hos Stigefabrikken.dk har vi et bredt udvalg af skunklemme af højeste kvalitet - til fair pris. Vælg selv, om du ønsker en skunklem med isolering, hvordan den skal se ud, og om den skal laves efter mål. Mulighederne er mange, og er du i tvivl om, hvilken skunklem, du skal købe, hjælper vores kundeservice dig naturligvis gerne på rette vej.

Skunklem på specialmål? Klik her

 

Skunklemme

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

10 varer

pr. side

Skunklem - hvorfor og hvornår?

Vi taler ofte med nybyggere og førstegangskøbere af hus, der ikke aner, hvad en skunklem er eller skal bruges til. Og hvor skulle man egentlig også vide det fra, hvis ikke lige man har fået det at vide. Yderligere, kan en skunklem faktisk bruges til mange ting, hvorfor svaret måske slet ikke er så simpelt endda.

De fleste skunklemme benyttes, så skorstensfejere, elektrikere mv. kan inspicere bag væggene. Der er dog også flere, der benytter skunklemme til mindre opbevaringsrum.

Inspektionslem

Et kært barn har mange navne. Nogle kalder disse typer produkter for inspektionslemme, da de anvendes til indbyggede installationer i hjemmet eller andre bygninger, som skal inspiceres. Disse indbyggede installationer kan være placeret i eller bag en væg, hvilket derfor giver grund til at indbygge en inspektionslem.

Skunklem med isolering

Skunklemme fås både med og uden isolering. Skal din lem bruges i garagen, værkstedet eller i opbevaringsrum på lofttet, spiller det måske ikke den store rolle, om din skunklem er isoleret eller ej. Men skal den bruges i et børneværelse på 1. sal, er det nok en god ide at vælge en lem, som er isoleret.

Isoleringsevnen på produkterne i denne kategori er angivet som U-værdi. U-værdien siger noget om lemmens evne til at holde på varmen. U-værdien fortæller hvor stort varmetabet er, hvorfor du bør gå efter en så lav U-værdi som muligt, hvis du ønsker en god isoleringsevne.

Lydisoleret skunklem

Flere og flere er begyndt at benytte skunken som en slags teknikrum, hvor spillemaskiner, eksterne harddisks osv. kan opbevares. Disse maskiner har det med at afgive en summelyd, som kan være træls at høre på i længden. I sådanne tilfælde kan det være godt at have en lydisoleret skunklem.

Har din skunklem en lav U-værdi, er det typisk også tegn på at lemmen vil have en god lydisolering. Der findes dog skunklemme som har en særlig lydisolerende evne.

Skunklem på specialmål

Søger du en lem, som ikke lige findes i vores standardsortiment, er der mulighed for at få lavet en skunklem på specialmål. Ring eller send os en mail, hvori du angiver dine mål samt ønsker til isolering, lydisolering etc. - så vender vi tilbage med et tilbud inden for 24 timer på hverdage.

Gør-det-selv eller ej

Uanset om du vælger at montere din nye skunklem selv eller får hjælp til det, er det meget vigtigt, at du har tungen lige i munden for perfekt montering. I langt de fleste huse er der luftgennemstrømning i skunken, hvilket betyder, at en fejlmonteret skunlem vil skabe træk i lokalet, den er monteret i.

Er du i tvivl om, hvordan din skunklem skal monteres, guider vi dig gerne, så du undgår træk.

Hvilken skunklem skal man vælge?

Mangler du en ny skunklem, men er i tvivl om hvilken du skal vælge? Du kan altid kontakte os for en snak om hvilke typer af skunklemme vi har, samt angående materiale og størrelser.